Verantwoording
Deze pagina's zijn een initiatief van een parochiaan van de locatie Kampen.
Het stamt nog uit de tijd dat er nog geen eigen site was voor de parochie. Tegenwoordig is die er wel, kijk op http://www.thomasakempisparochie.nl.
 
Voor tarieven, datums, namen, (e-mail)adressen en telefoonnummers geldt dat ze zijn opgenomen onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
Het is wel de bedoeling dat op dit stukje internet de waarheid zo veel mogelijk wordt weergegeven. Bovendien is het prettig om zo veel mogelijk (statische) informatie over de parochie te geven.
 
Deze site wordt alleen nog bijgewerkt voor zover de site van de parochie zelf informatie (nog) niet heeft opgenomen. Verder zal deze site langzaam opgeruimd worden.
Aanvullingen of verbeteringen op deze pagina's zijn dan nog wel welkom. Dat geldt zowel voor het aangeven van spelfouten als voor compleet nieuwe onderwerpen.

Voor opmerkingen of commentaar:
(webmaster, beheerder, redaktie)

Techniek
Het doel is om zoveel mogelijk informatie op een eenvoudige en snelle manier beschikbaar te maken voor een groot publiek. Daarom wordt heel veel gebruik gemaakt van teksten en slechts heel weinig van plaatjes. Ook (bij het browsen) tijdrovende technieken als bewegende beelden en geluid zijn niet gebruikt of tot een minimum beperkt gehouden.

Deze pagina's zijn gemaakt op een PC met een schermresolutie van 800x600 beeldpunten. De browser waarmee deze pagina's bij het ontwikkelen oorspronkelijk zijn bekeken is Microsoft Internet Explorer 5.
In deze pagina's wordt gebruik gemaakt van CSS (Cascading Style Sheets) en Javascript. Als de pagina's er "vreemd" uitzien kan dat komen doordat uw browser anders op de codes reageert dan mijn browser. Ook dat wil ik graag weten. Misschien kan ik op termijn iets aan de pagina's verbeteren.