HYKANON

Hykanon logo

Jongerenkoor Hykanon
Op initiatief van toenmalig pastoor Hein Hunink uit Kampen is in 1983 jongerenkoor Hykanon opgericht. Ons jongerenkoor is een koor uit Kampen bestaande uit enthousiaste jongeren in de leeftijd van 15 tot 35 jaar.

Jubileumconcert 2015

Ons koor staat o.l.v. dirigente Janet van Gaalen-Schouten en wordt muzikaal begeleid door pianist Paul de Vroome. Eens in de vijf weken zingen we in een viering in de Thomas a Kempis parochie. Daarnaast zingen we regelmatig op verzoek in bijv. verzorgingstehuizen. In juni 2015 hebben wij een spetterend jubileumconcert gegeven ter ere van ons 30-jarig bestaan! Filmpje!

Ons koor kent een breed repertoire dat varieert van nederlandstalige liederen zoals ‘Leun op mij’ en ‘Paradijs’ tot engelstalige klassiekers zoals ‘Testify to Love', ‘You raise me up’, ‘Hallelujah', 'The rose' en ‘When you believe’. Tevens hebben wij in het verleden succesvolle concertreeksen verzorgd zoals o.a. ‘Children of Eden’ en ‘Joseph and the amazing technicolour dreamcoat’. Voor audiofragmenten zie onze site.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het je leuk om een keer mee te zingen? We repeteren iedere maandagavond van 19:30 uur tot 21:15 uur in de Buitenkerk aan de Buiten Nieuwstraat 101 te Kampen.


Kijk voor meer informatie over ons jongerenkoor en het rooster van de komende vieringen waarin wij zingen op onze website www.hykanon.nl of onze Facebook-pagina.