Nieuws uit de parochie


Syrisch Katholieke kerk

Zondag 21 juli is de maandelijkse viering van de Syrisch Katholieke kerk in de Buitenkerk, elke 3e zondag van de maand steeds om 15.00 u. Bij deze vieringen zijn ook gasten van harte welkom.


Zomeropenstelling Buitenkerk

De zomeropenstelling van de Buitenkerk is gestart. De kerk is open voor bezoek op woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 – 16.30 uur. U bent ook als parochiaan dan van harte welkom voor het opsteken van een kaarsje of stil gebed.

Op veler verzoek zullen op zaterdag 29 juni en zaterdag 6 juli opnieuw de kijkdozen te zien zijn die in het kader van de mogelijke openstelling van de Buitenkerktoren zijn gemaakt door ruim 50 mensen. Beslist de moeite waard dus laat deze mogelijkheid niet voorbij gaan!


Ouderenviering op 7 september

In samenwerking met IJsselheem organiseren we op zaterdag 7 september a.s. een ouderenviering met de mogelijkheid voor ziekenzegening of -zalving. Indien u de ziekenzalving of -zegening wilt ontvangen, dan horen we dat graag even vooraf:

06 24495688 of pastoraatsgroep@rkkerkkampen.nl.

De eucharistieviering is om 10.00 uur in de Buitenkerk en na de viering is er een gezellig samenzijn met koffie.


Informatie over de bedevaart naar Kevelaer

De tweedaagse bedevaart naar Kevelaer vindt dit jaar plaats op 20 en 21 augustus. Indien u het aflopen jaar of het jaar ervoor bent mee geweest, krijgt u persoonlijk bericht van de Broederschap. Indien u nog niet eerder (of langer geleden) bent mee geweest, kunt u alle info over de bedevaartplaats Kevelaer, de bedevaart en een inschrijfformulier vinden in de bijlagen.

De inschrijving sluit op 15 juli.

Download
Artikel Kevelaer
Artikel Kevelaer .pdf
Adobe Acrobat document 176.8 KB
Download
Begeleidende brief Kevelaer
begeleidende brief bedevaart Kevelaer.pd
Adobe Acrobat document 98.5 KB
Download
Inschrijfformulier Kevelaer
inschrijfformulier Kevelaer 2024.docx
Microsoft Word document 108.7 KB